| Amy Léé (évanéscéncé) | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
BuKy LéighTon déLisi adminLéR..*
Mesaj Sayısı : 960 Yaş : 31 Nerden : istanbul Sitémiz Nasıl ? : süpér Ad: : βuKέ† Kayıt tarihi : 22/12/08
| Konu: Amy Léé (évanéscéncé) Ptsi Ara. 22, 2008 4:21 pm | |
| hakkında hérşéyi burda paylaşıcaM =)
En son BuKy tarafından Paz Ara. 28, 2008 12:18 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
JunioR x] LéighTon déLisi adminLéR..*
Mesaj Sayısı : 739 Sitémiz Nasıl ? : SüpéR x] Ad: : ßuRaK~ Kayıt tarihi : 22/12/08
| Konu: Geri: Amy Léé (évanéscéncé) Ptsi Ara. 22, 2008 4:23 pm | |
| allah bukişimden başlar şmdi dolu paylasım smmden tskrler Jnm (= | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 960 Yaş : 31 Nerden : istanbul Sitémiz Nasıl ? : süpér Ad: : βuKέ† Kayıt tarihi : 22/12/08
| Konu: Geri: Amy Léé (évanéscéncé) Ptsi Ara. 22, 2008 4:29 pm | |
| =) Adı :Amy Lynn Lee Doğum Tarihi: 13 Aralık 1981 Doğum Yeri: RiversideCalifornia - Parkview Hastanesi Burcu: Yay Kardeşleri: Erkek kardeşi Robby Carrie Lori Saç Rengi : Kahverengi Göz Rengi: Parlak Yeşil Yaptığı şarkılar: "Hello" "Give Unto Me" "Going Under" "Bring Me To Life" "Taking Over Me" "Solitude" Amy gri ve mavi lens kullanıyor.Doğal saçının rengi açık kahve ve doğal gözleri parlak yeşil boyu da 1.57. West Mount Beach Florida da büyümüş. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- En sevdiği film "Nigthmare Before Christmas".En sevdiği zombi filmi "Dead Alive".En beğendiği aktör Giovanni Rabisi.En sevdiği 80'ler şarkısı Wham'ın "Everything She Wants".Bu şarkıyı 5 kez karaoke söylemiş.Lisedeyken koro ve dramada aktifti.Hatta kendine "Choir Nerd" diyor.Yani koro ineği gibi birşey.Lisedeyken kilolu ve kabarık saçlı olduğunu iddia ediyor.13 yaşlarında şişmanmış. Amy'nin sesiyle ilgili bilgileri: Ses tipi: Lyric Mezzo-Soprano En yüksek ses tonu: G5 (Live versions of "Bring me to Life") En düşük ses tonu: E3 ("Hello" "Going Under") Ses sıralaması: 2.2 oktav En Çok Sevdiği 10 Albüm 1.Superunknown-SoundGarden 2.Dummy-Portishead 3.Under The Pink- Tori Amos 4.Ten- Pearl Jam 5.Cheap Thrills-Janis Joplin 6.Dangerous- Michael Jackson 7.Post- Bjork 8.The Nightmare Before Christmas Soundtrack 9.In Utero-Nirvana 10.Untouchables- Korn En Çok Sevdiği 5 Bayan Şarkıcı 1. Janis Joplin 2. Beth Gibbons of Portishead 3. Bjork 4. Carole King 5. Tori Amos Fallen albümünde en çok sevdiği şarkı: Going Under Amy adını 70'li yıllardaki "Amie" adlı şarkıcıdan almış.. Amy'nin hobileri: resim yapmak ve günlük yazmak. ** Güçlü bir rock sounduna sahip olan Evanescence’in tohumları 90’lı yıllarda atıldı.Amerika ve tüm Avrupa’da önemli başarılar elde eden grubun en büyük özelligi henüz 20 yasındaki dupduru bir sese sahip olan kadın vokalisti Amy Lynn.Lee ve grubun elemanlarından gitarist Ben Moody’nin besteleri yaparken ilham aldıgı isimler arasında Björk Tori Amos Danny Elfman bulunuyor.Evanescence grubunun diger elemanları ise John LeCompt (gitar) ve Rocky Gray (davul) -Su ana kadar az duyulmus bir grup ismine sahipsiniz.Nedir bunun hikayesi? Amy Lee: Bu ismi bulmak için uzun bir arastırma yaptık.Alısılmısın dısında bir sözcük olmasını tercih ettik.Gerçi bu sözcügün önceden duyulmadıgını düsünmüyorum.Zaten bu isim bizim müzigimizi tarif ediyor. Ben Moody: Ben bu ismi ilk duyduğum zaman Amy’den daha fazla savunmustum.Evanescence üzerinde uzun uzun düsünmüstük.Asıl olarak bu kelimeyi duydugunuz zaman akılda beliren bir resmi vardır.Ben onu sevdim.Insanı derinden etkiliyor.En sonunda iste bu dedim. -Bring To My Life Sarkınız Daredevil filminin müzigi oldu... Amy Lee: Daredevil filminde bu sarkıyı duymak benim için muhtesem bir deneyimdi.Ilginç olan su kine sarkı film için ne de film sarkıyla ilgili olarak yaratılmıstı.Bu sarkının kullanıldıgı sahneyi gördügüm zaman garip hissettim.Filmde My Immortel adlı bir baska sarkımız da kullanıldı.Sarkımız filmin en etkili sahnelerinde yer aldı.Bu da bizim kariyerimiz açısından iyi bir geliSme oldu. -Bir rock grubunun kadın vokali olmak kolay is degildir herhalde? Amy Lee: Gerçekten rock söyleyen bir kadın vokal olmaktan çok gurur duyuyorum.Çünkü bu alanda fazla kadın vokal yok.Bu durum yüzünden hayal kırıklığına ugradıgım da oluyor.Garbage ve Tori Amos gibi grup ve sarkıcıların daha çok olmasını arzu ederdim.Aslında rock müziginde bir kadın olmak bu kadar büyütülecek bir durum degil.Belki benim sayemde digerlerinin de önü açılır. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 739 Sitémiz Nasıl ? : SüpéR x] Ad: : ßuRaK~ Kayıt tarihi : 22/12/08
| Konu: Geri: Amy Léé (évanéscéncé) Ptsi Ara. 22, 2008 4:34 pm | |
| saol Jnm tskrLérr | |
|
| |
| Konu: Geri: Amy Léé (évanéscéncé) Ptsi Ara. 22, 2008 4:34 pm | |
| ö.d jnM déwamı as sonraa | |
|
| |
| Konu: Geri: Amy Léé (évanéscéncé) Ptsi Ara. 22, 2008 4:36 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Amy Léé (évanéscéncé) Ptsi Ara. 22, 2008 4:44 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Amy Léé (évanéscéncé) Ptsi Ara. 22, 2008 4:46 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Amy Léé (évanéscéncé) Ptsi Ara. 22, 2008 4:47 pm | |
| ö.d jnM bi istéğinis war mı ékLiim hémén?? | |
|
| |
| Konu: Geri: Amy Léé (évanéscéncé) Ptsi Ara. 22, 2008 4:59 pm | |
| ya amy leenin nokia telefonLu resmi (= | |
|
| |
| Konu: Geri: Amy Léé (évanéscéncé) Ptsi Ara. 22, 2008 5:02 pm | |
| bumu janişko? =) | |
|
| |
| Konu: Geri: Amy Léé (évanéscéncé) Ptsi Ara. 22, 2008 5:04 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Amy Léé (évanéscéncé) Ptsi Ara. 22, 2008 5:07 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Amy Léé (évanéscéncé) Ptsi Ara. 22, 2008 5:10 pm | |
| yok payLasm yap yeter ki Jnm ! | |
|
| |
| Konu: Geri: Amy Léé (évanéscéncé) Ptsi Ara. 22, 2008 5:52 pm | |
| yaparım jnM né démék | |
|
| |
| Konu: Geri: Amy Léé (évanéscéncé) Ptsi Ara. 22, 2008 6:07 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Amy Léé (évanéscéncé) Ptsi Ara. 22, 2008 6:10 pm | |
| 6-7-sonuncu resimLr spr saol Jnm | |
|
| |
| Konu: Geri: Amy Léé (évanéscéncé) Ptsi Ara. 22, 2008 6:12 pm | |
| ö.d jnM başka yorum wé istékk ??? | |
|
| |
| Konu: Geri: Amy Léé (évanéscéncé) Ptsi Ara. 22, 2008 6:34 pm | |
| daha cook gzl resim ve bilgi+sarı sözü (= bring me to life türkçe ile çevrisi varsa ltfnnn | |
|
| |
| Konu: Geri: Amy Léé (évanéscéncé) Ptsi Ara. 22, 2008 6:35 pm | |
| al jnm;
How can you see into my eyes like open doors Leading you down into my core Nasıl bakabiliyorsun gözlerimin içine, Seni özüme doğru götüren açık kapılar gibi
Where I've become so numb without a soul my spirit sleeping somewhere cold Can taşımadan bezdiğim bu yerlerde ruhum soğuklarda uyumaktaydı
Until you find it there and Lead it back home wake me up inside Sen onu oralarda bulana kadar, Yuvasına geri götürüne kadar, İçimi uyandırana kadar
wake me up inside İçimi uyandır
Call my name and save me from the dark Seslen bana ve kurtar beni karanlıklardan
Bid my blood to run Harekete geçir kanımı, aksın
Before i come undone Save me from the nothing i've become Yaşamamışlığım belirmeden, Kurtar beni hiçliğimden
Now that I know what I'm without Neyden mahrum kaldığımı şimdi anlıyorum
You can't just leave me Beni hemen terk edemezsin
Breathe into me and make me real İçime nefesini ver ve gerçek yap beni
Bring me to life Hayata döndür beni
Frozen inside without your touch Without your love darling Only you are the life among the dead Senin dokunuşların Senin sevgin olmadan içim buz tutmuş gibi Tüm bu ölüm arasında, tek sensin, hayat olan.
All this time I can't believe I couldn't see İnanamıyorum nasıl göremedim bu kadar zaman
Kept in the dark but you were there in front of me Karanlıkta yaşıyordum ama sen orda, önümdeydin.
I've been sleeping a thousand years it seems Bin yıldır uyuyormuşum anlaşılan
Got to open my eyes to everything Her şeye açmalıyım gözlerimi
Without a thought without a voice without a soul Don't let me die here beni ölüme terk etme bir tek ses, bir tek düşünce olmayan bu yerde..
There must be something more Daha fazlası yaşanmalı
bring me to life Beni hayata döndür | |
|
| |
Whi$né* Yéni Üyé
| Konu: Geri: Amy Léé (évanéscéncé) Ptsi Ara. 22, 2008 6:36 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Amy Léé (évanéscéncé) Ptsi Ara. 22, 2008 6:41 pm | |
| süper Jnm saoL | |
|
| |
| Konu: Geri: Amy Léé (évanéscéncé) Ptsi Ara. 22, 2008 7:04 pm | |
| ö.d janişko né démék ya aa Lafı biLé oLmass | |
|
| |
| Konu: Geri: Amy Léé (évanéscéncé) Ptsi Ara. 22, 2008 7:08 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Amy Léé (évanéscéncé) Ptsi Ara. 22, 2008 7:08 pm | |
| | |
|
| |
| Amy Léé (évanéscéncé) | |
|